Sælger kun det bedste
Kosttilskud til børn
Professionel rådgivning
Forstand på kvalitet
Kategorier
Sådan hjælper du dit barn med særlige behov Se fuld størrelse

Sådan hjælper du dit barn med særlige behov

Ny revideret udgave med 20 nye sider. Denne bog hjælper børn og unge med særlige behov ved at beskrive, hvordan forældre kan behandle barnets hjerne. Filosofien er enkel: Børnene skal have individuel træning, stimulering og kostomlægning.
Det handler grundlæggende om at behandle årsagerne til barnets udfordringer, i stedet for at fokusere på symptom­erne, som i det offentlige system. Sådan hjælper du dit barn med særlige behov har hjulpet i hundredvis af børn til et bedre og mere meningsfyldt liv.

Fri fragt.

Neuropraktiker Larz Thielemann, vil med denne bog føre forældre og børn sammen via hjemmetræning. Filosofien er enkel: Hjernen gror ved brug! Børnene skal have individuel, motorisk og sensorisk træning og stimulering. - See more at: http://hjernetips.dk/forlag#sthash.Wq7HS0nW.dpuf

Flere detaljer

DKK 249,00

Fra lektørudtalelse til bibliotekerne:
– Neuropraktiker Larz Thielemann giver i denne bog gode råd og håb til forældre, der har et barn med særlige behov og udfordringer i hjernen. Det er en vigtig bog, der sætter fokus på de muligheder forældre til et diagnosebarn har, for selv at gøre noget aktivt. Der bygges videre på nogle af de samme principper fra Doman-metoden, men bogen adskiller sig ved at tage udgangspunkt i danske forhold.
 [Dorte Tissot Hansen, bibliotekar]

Fra anmeldelse i Epilepsibladet:
– Hvor har han ret, Larz Thielemann, når han skriver at alle børn er unikke, vi skal se barnet før diagnosen, og ikke overse barnets potentiale for udvikling. Hvor har han ret, når han siger vi skal fokusere på en fornuftig kost, sørge for at stimulere vores børns samlede udvikling og at struktur og orden er en god ting.
 [Helle Hjalgrim, direktør og speciallæge]

Kunder, der købte denne vare, købte også:

6 andre varer i samme kategori:
Søg
Om Larz Thielemann
Artikler
Youtube