Sælger kun det bedste
Kosttilskud til børn
Professionel rådgivning
Forstand på kvalitet
Kategorier
Sådan hjælper du dit barn med særlige behov Se fuld størrelse

Sådan hjælper du dit barn med særlige behov

Ny revideret udgave med 20 nye sider. Denne bog hjælper børn og unge med særlige behov ved at beskrive, hvordan forældre kan behandle barnets hjerne. Filosofien er enkel: Børnene skal have individuel træning, stimulering og kostomlægning.
Det handler grundlæggende om at behandle årsagerne til barnets udfordringer, i stedet for at fokusere på symptom­erne, som i det offentlige system. Ved at læse denne bog har i hundredvis af forældre hjulpet deres børn til et bedre og mere meningsfyldt liv.Flere detaljer

DKK 249,00


Neuropraktiker Larz Thielemann, vil med denne bog føre forældre og børn sammen via hjemmetræning. Filosofien er enkel: Hjernen gror ved brug! Børnene skal have individuel, motorisk træning og sensorisk stimulering.

Fra lektørudtalelse til bibliotekerne:
– Neuropraktiker Larz Thielemann giver i denne bog gode råd og håb til forældre, der har et barn med særlige behov og udfordringer i hjernen. Det er en vigtig bog, der sætter fokus på de muligheder forældre har for selv at gøre noget aktivt for at hjælpe deres barn med diagnose eller særlige behov. Der bygges videre på nogle af de samme principper fra Doman-metoden, men bogen adskiller sig ved at tage udgangspunkt i danske forhold.
     [Dorte Tissot Hansen, bibliotekar]

Anmeldelse i Spastikeren
– Bogen giver råd og håb til de mange forældre, der har et barn med særlige behov. Forfatter og neuropraktiker Larz Thielemann har i mere end 10 år arbejdet målrettet og individuelt med denne gruppe børn, drevet af sit eget behov for at hjælpe datteren Sofie,der fik kort efter fødslen fik store sundhedsmæssige udfordringer. Efter tre år i det etablerede sundhedsvæsen uden at få hjælp, drog han sammen med barnets mor den konklusion, at de selv kunne gøre det bedre.
Inspireret af et norsk forældrepar med pigen Malin, blev de inspireret af den amerikanske hjerneforsker Glenn Domans metode, der igennem årene har været mange delte meninger om.
Men i en tilpasset form efter danske forhold har Larz Thielemann udviklet et helt nyt behandlingskoncept: Neurologisk Træning og Stimulering (NTS), som består af en lang række programmer, der sammensættes efter barnets individuelle behov og adskiller sig fra andre sundhedsfaglige behandlinger, ved kun at inkludere hjælpemidler og medicinsk behandling som absolut sidste løsning.
Larz Thielemann opfordrer forældre til børn med diagnoser og særlige behov til selv at gøre noget aktivt, fordi han ser forældrene som de sande eksperter i forhold til barnets udfordringer, som selv ikke de bedste eksperter kan hamle op med. Kun forældre kan give børne den rigtige træning og stimulering, når de får den rette  viden, lyder hans kontante vurdering.
Bogen går tæt på seks børns historie og beskriver desuden en række diagnoser herunder cerebral parese, ADHD og autisme. I kapitler om hjemmetræning, vanskeligheder i skolen, børneopdragelse, motivation og kostens betydning giver forfatteren gode råd til de udfordrede forældre, der i bogen får en levende og engageret fortælling.

 


Kunder, der købte denne vare, købte også:

2 andre varer i samme kategori:
Søg
Om Larz Thielemann
Artikler
Youtube