Sælger kun det bedste
Kosttilskud til børn
Professionel rådgivning
Forstand på kvalitet
Kategorier
Sofies nye verden Se fuld størrelse

Sofies nye verden

Sofies nye verden er en bog om den hjerneskadede Sofie og forældrenes lange kamp for at give hende en værdig tilværelse. Den giver samtidig et håb til alle forældre, der har børn med særlige behov ved at anvise veje til hjælp og muligheder.

Flere detaljer

DKK 199,00

Efter næsten fire års ørkenvandring i det danske sundhedssystem finder de endelig hjælp i USA. Her får de bevidstheden om Sofies evner og styrker samt viden og værktøjer til aktivt at hjælpe deres syge datter. Det er fortællingen om håb, kamp og sejre.

Sofies nye verden handler også om alle de børn, der af den ene eller anden grund har fået en skæv start på livet. Om de mange familier, der driver rundt på et hav af uvidenhed og misforståelser, men som nægter at give op og ihærdigt insisterer på at finde værktøjer og viden, der kan hjælpe deres barn videre i livet. Det er med andre ord en fortælling om et dybt engageret forældrepar, hvis forhold gik i stykker, da drømmen om den perfekte familie brast, men genfandt hinanden i et målrettet arbejdsfællesskab: at give Sofie et så meningsfyldt liv som overhovedet muligt.

Hvad bogen ikke når at fortælle, er den tragedie, som indtraf foråret 2011, hvor Sofie en nat sover ind under et epilepstisk anfald. Det blev den barske ende på historien om et barn, der i de første fire år af sit liv, blev så medicinsk fejlbehandlet, at hun aldrig rigtigt kom sig over det.

Historien om Sofie vil imidlertid leve for altid. Hun var det levede eksempel på, hvordan en familien med tro, håb og kærlighed kunne bestige selv de aller største bjerge.

210 sider rigt illustreret med farvebilleder.

Fri fragt.

 

Anmeldelse i LEV-Bladet, Danmarks største handicap blad: 

Det er en fantastisk bog, der burde være tvangslæsning for forældre såvel som pædagoger, lærere, sundhedspersonale, sagsbehandlere og politikere.
Sofies nye verden er titlen på en bog om et forældrepars utrættelige, kærlige arbejde for at give deres hjerneskadede datter, Sofie, de allerbedste betingelser for at udvikle sit fulde potentiale.
Det siger ikke så lidt, da Sofie er diagnosticeret som svært hjerneskadet med udsigt til en fremtid som ”grøntsag”.
Bogens undertitel indikerer det meget præcist: Fra grøntsag til gymnastikpige.
Bogen er skrevet i en veloplagt, usentimental stil. Der er rigtig meget inspiration at hente i Sofies nye verden.
Ud over den indgående beskrivelse af Doman-metoden, beskriver Larz Thielemann flere indsatsområder (terapier) som synes fuldkomment indlysende, når man først bliver gjort opmærksom på dem. Det drejer sig blandt andet om kosten, om valget af økologiske fødevarer og fravalget af mælkeprodukter, glutenholdige fødevarer samt alle industriforarbejdede produkter. Hvor meget det betyder, fatter man først, når man selv har prøvet det! Det drejer sig også om at lære at trække vejret på den rigtige måde for at tilføre kroppen, og ikke mindst hjernen, tilstrækkeligt med ilt, hvilket de færreste af os er rigtigt opmærksomme på.
Og det bedste af det hele: Larz lader ingen i stikken! Man kan komme i kontakt med ham via hjemmesiden www.hjernetips.dk, hvor man kan stille sine spørgsmål og/eller bede om hjælp.
Bogen kan læses som et inspirationsoplæg eller som en bekræftelse på, at det nytter at kæmpe for et bedre liv for vores børn.

Kunder, der købte denne vare, købte også:

6 andre varer i samme kategori:
Søg
Om Larz Thielemann
Artikler
Youtube