Sælger kun det bedste
Kosttilskud til børn
Professionel rådgivning
Forstand på kvalitet
Kategorier

Fragt og levering

Bestillinger leveres med Post Danmark, typisk 1-2 dage efter bestilling inden kl. 17.00 (mandag-torsdag) på alle forsendelser op til 20 kg, og en længde på max. 1,5 m. Alle andre forsendelser vil blive sendt med Danske Fragtmænd. Bemærk at Post Danmark ikke kører ud med pakker på lørdage. Bestillinger på fredage, kan derfor først forventes leveret mandag.

Når pakken ikke kommer

Normalt er Post Danmark ganske pålidelige, men en sjælden gang sker det, at en forsendelse bliver væk. Derfor skal du straks tage kontakt til Sundebørn.dk, når du føler at leveringstiden er overskredet. Hvorefter vi straks eftersender dine varer. Det kan dog være en god idé, at rette en forespørgsel til det lokale postkontor for at høre om pakken alligevel skulle ligge på hylderne. Det sker desværre engang imellem, at "postsedlen" bortkommer.

Priser

Sundebørn.dk har landets mest enkle og billigste fragt. Pakker under 1 kg. koster 40,00 kr. og pakker over 1 kg koster 70,00 kr. Det giver en klækkelig rabat til de kunder der køber stort ind.

Ansvar

Sundebørn.dk er uden ansvar for forsinkelser eller forhindringer, som skyldes force majeure eller andre usædvanlige forhold. Er varen ikke på lager eller forsinket, vil du få besked via e-mail indenfor 24 timer.


Søg
Om Larz Thielemann
Artikler
Youtube