Sælger kun det bedste
Kosttilskud til børn
Professionel rådgivning
Forstand på kvalitet
Kategorier
Sofies fiskeolie triple Se fuld størrelse

Sofies fiskeolie triple

Stærk fiskeolie, på grund af det høje indhold af EPA og DHA. Dermed behøver man ikke så meget, hvilket bevirker at den på sigt ikke er så bekostelig. Den har også en dejlig smag af appelsin, som gør den nem at spise.
BEMÆRK: Ved at købe tre stk. sparer du næsten et hundrede kroner. (47,00 + 50,00 i fragt).

Flere detaljer

DKK 1.000,00

Nedsat pris!

-DKK 47,00

DKK 1.047,00

Sofies fiskeolie er ren og frisk uden harskhed og fiskebøvs. Industriens kvalitetsstandard siger at fiskeolie i Danmark må have et perioxidtal (harskhed) op til 5 meq/kg. Derfor er det glædeligt at Sofies fiskeolie har et perioxidtal under 2 meq/kg. Når man sammenholder dette lave tal med det meget høje indhold af fiskeolien EPA-DHA, bør man ikke være i tvivl om dens unikke egenskaber.

Sofies fiskeolie udvindes af fritlevende ansjoser og sardiner (Sardina pilchardus) som lever af plankton. Det er er små fisk først i fødekæde og har gennemgået en grundig højteknologisk rensning af tungmetaller, dioxiner og PBC inden olien tappes på flasker.

Sofies fiskeolie sælges i en lystæt æske, der modvirker at olien ikke ødelægges på grund af lys og solens stråler. Hvis du placerer den i køleskabet holder den derfor holde i flere måneder. Kan med fordel indtages sammen med Sofies planteolie. På den måde får man alle de 4 vigtige fedtsyrer: Omega-3, omega-6 samt EPA og DHA. 

Indeholder 4560 mg fiskeoliekoncentrat, som giver:
EPA            1050 mg
DHA             750 mg

Dosering: 1 teskefuld dagligt
Indhold: 225 ml. pr. flaske
Opbevaring:
Køligt og mørkt i køleskab.
Holdbarhed: 6 måneder uåbnet.

Obligatorisk for alle kosttilskud i EU:
Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost og en sund livsstil. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Kunder, der købte denne vare, købte også:

5 andre varer i samme kategori:
Søg
Om Larz Thielemann
Artikler
Youtube