Sælger kun det bedste
Kosttilskud til børn
Professionel rådgivning
Forstand på kvalitet
Kategorier
Sofies fiskeolie Se fuld størrelse

Sofies fiskeolie

Stærk fiskeolie, på grund af det høje indhold af EPA og DHA, som bidrager til bedre hjernefunktion. Dermed behøver man ikke så meget, hvilket bevirker at den på sigt ikke er så bekostelig. Den har også en dejlig smag af appelsin, som gør den nem at spise.
BEMÆRK: Ved at købe tre stk. sparer du næsten et hundrede kroner. (47,00 + 50,00 i fragt). Se her.

Flere detaljer

DKK 349,00

EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA. DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA.

Sofies fiskeolie er ren og frisk uden harskhed og fiskebøvs. Industriens kvalitetsstandard siger at fiskeolie i Danmark må have et perioxidtal (harskhed) op til 5 meq/kg. Derfor er det glædeligt at Sofies fiskeolie har et perioxidtal under 2 meq/kg. Når man sammenholder dette lave tal med det meget høje indhold af fiskeolien EPA-DHA, bør man ikke være i tvivl om dens unikke egenskaber.

Sofies fiskeolie udvindes af fritlevende ansjoser og sardiner (Sardina pilchardus) som lever af plankton. Det er er små fisk først i fødekæde og har gennemgået en grundig højteknologisk rensning af tungmetaller, dioxiner og PBC inden olien tappes på flasker. Der er tilsat appelsinolie, solsikkeolie og tocopherolrig ekstrakt.

1 tskfuld (5 ml.) indeholder 4560 mg fiskeoliekoncentrat, som giver:
EPA            1050 mg
DHA             750 mg
Omega-3    2250 mg

Dosering: 1 teskefuld dagligt
Indhold: 225 ml. pr. flaske
Opbevaring:
Køligt og mørkt i køleskab.
Holdbarhed: 6 måneder uåbnet og 4 måneder åbnet.
Anvendelse: Kan spises direkte fra flasken eller blandes i smoothies, saft eller dressinger. Rystes før brug.

Obligatorisk for alle kosttilskud i EU:
Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost og en sund livsstil. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Kunder, der købte denne vare, købte også:

5 andre varer i samme kategori:
Søg
Om Larz Thielemann
Artikler
Youtube