Sælger kun det bedste
Kosttilskud til børn
Professionel rådgivning
Forstand på kvalitet
Kategorier
Fiskeolie flydende Se fuld størrelse

Fiskeolie flydende

Kosttilskud. Sofies fiskeolie har fået nyt navn, men har stadig det meget høje indhold af fiskeolie, hvor man med kun 1 teskefuld får 1800 mg EPA/DHA, hvilket er tæt på den optimale dosis. Den er flydende og har en dejlig smag af appelsin, hvilket gør den velegnet til børn, der ikke kan sluge kapsler. BEMÆRK: Ved at købe 3 stk. sparer du fragten.

Flere detaljer

DKK 334,00

Tilbud!

-DKK 35,00

DKK 369,00

OmegaCare er ren og frisk uden harskhed og fiskebøvs. Industriens kvalitetsstandard siger at fiskeolie i Danmark må have et perioxidtal (harskhed) op til 5 meq/kg. Derfor er det glædeligt at OmegaCare har et perioxidtal under 2 meq/kg. Når man sammenholder dette lave tal med det meget høje indhold af fiskeolien EPA-DHA, bør man ikke være i tvivl om dens unikke egenskaber.

OmegaCare udvindes af fritlevende ansjoser og sardiner (Sardina pilchardus) som lever af plankton. Det er er små fisk først i fødekæden og har gennemgået en grundig højteknologisk rensning af tungmetaller, dioxiner og PBC inden olien tappes på flasker. Der er tilsat appelsinolie, solsikkeolie og tocopherolrig ekstrakt.

1 tskfuld (5 ml.) indeholder 4560 mg fiskeoliekoncentrat, som giver:
EPA            1050 mg
DHA             750 mg
Omega-3    2250 mg

Dosering: 1 teskefuld dagligt
Indhold: 225 ml. pr. flaske
Opbevaring:
Køligt og mørkt i køleskab.
Holdbarhed: 6 måneder uåbnet og 4 måneder åbnet.
Anvendelse: Kan spises direkte fra flasken eller blandes i smoothies eller saft. Rystes før brug.

Obligatorisk for alle kosttilskud i EU:
Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost og en sund livsstil. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares uden for børns rækkevidde.


Kunder, der købte denne vare, købte også:

4 andre varer i samme kategori:
Søg
Om Larz Thielemann
Artikler
Youtube