Sælger kun det bedste
Kosttilskud til børn
Professionel rådgivning
Forstand på kvalitet
Kategorier
Sofies fiskeolie Se fuld størrelse

Sofies fiskeolie

Sandsynligvis verdens stærkeste fiskeolie, på grund af det høje indhold af EPA og DHA, som bidrager til bedre hjernefunktion. Dermed behøver man ikke så meget, hvilket bevirker at den på sigt ikke er så bekostelig. Den har også en dejlig smag af appelsin, som gør den nem at spise.
BEMÆRK: Ved at købe tre stk. sparer du næsten et hundrede kroner. (47,00 + 50,00 i fragt). Se her.

Flere detaljer

DKK 349,00

Fiskeoliens EPA og DHA er fedtsyrer i deres højeste form og de fedtsyrer, der bidrager til normal hjernefunkrion og bidrager først og fremmest til at normalisere og udvikle hjernens funktioner samt til at udvikle og vedligeholde et normalt syn.

Sofies fiskeolie er ren og frisk uden harskhed og fiskebøvs. Industriens kvalitetsstandard siger at fiskeolie i Danmark må have et perioxidtal (harskhed) op til 5 meq/kg. Derfor er det glædeligt at Sofies fiskeolie har et perioxidtal under 2 meq/kg. Når man sammenholder dette lave tal med det meget høje indhold af fiskeolien EPA-DHA, bør man ikke være i tvivl om dens unikke egenskaber.

Sofies fiskeolie udvindes af fritlevende ansjoser og sardiner (Sardina pilchardus) som lever af plankton. Det er er små fisk først i fødekæde og har gennemgået en grundig højteknologisk rensning af tungmetaller, dioxiner og PBC inden olien tappes på flasker. Der er tilsat appelsinolie, solsikkeolie og tocopherolrig ekstrakt.

1 tskfuld (5 ml.) indeholder 4560 mg fiskeoliekoncentrat, som giver:
EPA            1050 mg
DHA             750 mg
Omega-3    2250 mg

Dosering: 1 teskefuld dagligt
Indhold: 225 ml. pr. flaske
Opbevaring:
Køligt og mørkt i køleskab.
Holdbarhed: 6 måneder uåbnet og 4 måneder åbnet.
Anvendelse: Kan spises direkte fra flasken eller blandes i smoothies, saft eller dressinger. Rystes før brug.

Læs mere om fiskeolie.

Kunder, der købte denne vare, købte også:

5 andre varer i samme kategori:
Søg
Om Larz Thielemann
Artikler
Youtube