Sælger kun det bedste
Kosttilskud til børn
Professionel rådgivning
Forstand på kvalitet
Kategorier
Sofies olieshot Se fuld størrelse

Sofies olieshot

På baggrund af mange års erfaringer, test og research har vi fundet frem til en rigtig god sammensætning af olier til hjerne og krop. Sofies plante- og fiskeolie giver den perfekte sammensætning af de sundeste fedtsyrer for under en 10'er om dagen.

Flere detaljer

DKK 500,00

Tilbud!

-DKK 48,00

DKK 548,00

At vi har brug for sunde fedtstoffer, er alle enige om, men det skal være de rigtige. Vi har derfor testet og afprøvet rigtig mange olier og fundet denne kombination af fedtsyrer rigtig interessant.

En ren fiskeolie høj på EPA-DHA og en økologisk planteolie høj på omega-3 og omega-6. Vi kalder det et "olieshot". Bland det i et et stort glas, rør olierne godt sammen med jeres foretrukne saft, hvilket giver en velsmagende frisk drik – nu er smagen ikke længere en hindring for at få de vigtige omega-fedtsyrer.

Indhold:
Sofies planteolie, 500 ml.
Sofies fiskeolie, 225 ml.
Varighed: 1½  måned.

Bemærk: Ved køb af 2 sæt er der gratis fragt.

Obligatorisk for alle kosttilskud i EU:
Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost og en sund livsstil. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Kunder, der købte denne vare, købte også:

5 andre varer i samme kategori:
Søg
Om Larz Thielemann
Artikler
Youtube