Sælger kun det bedste
Kosttilskud til børn
Professionel rådgivning
Forstand på kvalitet
Kategorier
Sofies planteolie Se fuld størrelse

Sofies planteolie

Planteolie i topkvalitet, altid nypresset og høj på omega-3-6-9. Sofies planteolie er velegnet til salatdressinger, kan blandes i saft, smoothies, juice, pestoer, humus og i surmælksprodukter. Kan også nydes direkte fra flasken, som et olie-shot.

Flere detaljer

DKK 199,00

En nem måde at drikke Sofies planteolie på, er at blande den med en god økologisk saft. Sundebørn.dk har udviklet sammensætningen af olierne i samarbejde med det økologiske landbrug Nyborggaard og indeholder vigtige essentielle fedtsyrer. Den er dansk, økologisk og koldpresset efter fineste metoder ved en skånsom koldpresning af hjemmeavlede økologiske frø.
 
Presningen foregår så olien tilføres minimalt lys, ilt og varme. Efter bundfældning og filtrering tappes olien på mørke flasker, der hindrer lysets skadelige påvirkning af olien. Presningen foregår mørkt og i beskyttet atmosfære og der laves en ny presning hver uge. Hørfrøolien har et indhold på ca. 60 procent omega-3 fedtsyrer (alfa-linolensyre), der er en af de essentielle (livsvigtige) fedtsyrer, som vi ikke selv kan danne.
 
Sofies planteolie kan med fordel indtages sammen med Sofies fiskeolie. På den måde får man både omega-3 og 6 samt EPA og DHA.
 
Sofies olie er en blandingsolie, bestående af 4 nøje udvalgte vegetabilske olier:
Sofies planteolie er en blandingsolie, bestående af 4 nøje udvalgte vegetabilske olier:
Hørfrøolie med omega-3.
Solsikkeolie med omega-6 og vitamin E.
Rapsolie med omega-9.
Sesamolie med antioxidanter.
 
Indhold: 500 ml.
Varighed: ca. 1½ md.

 Kunder, der købte denne vare, købte også:

5 andre varer i samme kategori:
Søg
Om Larz Thielemann
Artikler
Youtube