Sælger kun det bedste
Kosttilskud til børn
Professionel rådgivning
Forstand på kvalitet
Kategorier
Tag tyren ved hornene Se fuld størrelse

Tag tyren ved hornene

Årets sjoveste læsebog for børn. Dit barn vil elske den og I vil grine og læse sammen. At læse med børn, er noget af det mest meningsfulde man kan foretage sig. Tag tyren ved hornene vil kalde smilet frem på en sund og eftertænksom måde.

Flere detaljer

DKK 199,00

At læse med børn, er noget af det mest meningsfulde man kan foretage sig, fordi stimulering af børn i en tidlig alder, er godt for hjernen og børns mentale sundhed – og de vil elske det. Ordsprog eller idiomer er sjove og lærerige udtryk, der sætter fantasien og tankevirksomheden i gang.

Meningen med denne bog er, at vi skal læse med børnene – ikke kun for børnene. I dag er de fleste bøger til små børn lavet og designet, så vi voksne kan læse højt for dem, men hvorfor ikke lave bøgerne, så børnene selv får mulighed for at læse med?

Bogen er fuld af sjove tegninger og tekster om de lige børn, der leger bedst, at klæder skaber folk, at kærlighed gør blind og at man ikke bør græde over spildt mælk.

– I årevis har man lavet børnebøger med så små tekster, at vi reelt har frarøvet de mindste muligheden for at lære at læse, udtaler Larz Thielemann.

Bogens tekster er derfor lavet så store og tydelige, at netop små børn kan kigge med og tilegne sig ordene og deres betydning.
Bogen henvender sig til børn i de mindste klasser eller børn, der  er på vej til at lære at læse eller bare leger med læsning.
Det er også en glimrende bog til klasseundervisning, enten som individuel bog eller på det store lærred. Se andet produkt om DVD.

Denne bog kan også bruges til skolebørn, der allerede kan læse, som en inspiration til diskussioner og samtaler. Uanset, hvordan du vil bruge denne bog, vil den kalde smilet frem på en sund og eftertænksom måde.

Målgruppe: Børn 4-8 år, men kan også bruges som billedbog til de mindste.

Antal sider: 72 sider.

God fornøjelse.

Fri fragt.

 

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Søg
Om Larz Thielemann
Artikler
Youtube