Om os

Dette websted, Sundeborn.dk, er drevet af en gruppe af børnefamilier. Vi repræsenterer et væld af aldre og erfaringer i forældreskab og besluttede os for at skabe denne platform, da vi indså den samlede visdom, vi havde samlet gennem årene om at være forældre.

Med nye børn følger en strøm af spørgsmål. Det er let at bekymre sig og tvivle på, om man gør det rigtige, hvad barnet har brug for, og hvilke ting vi skal købe. Vi mener derfor, at vores tips og råd kan være en stor hjælp for dig, der er ny i forældrerollen.

I vores artikler fremhæver vi ofte forskellige produkter. Vi udvælger produkter på forskellig vis og stræber efter at finde de bedste i hver kategori. Vi vurderer på parametre som pris, funktion, holdbarhed, miljøvenlighed og komfort.

Vores anbefalinger er baseret på vores egne erfaringer i det omfang det er muligt, og vi anbefaler de produkter, vi selv har prøvet. Hvis vi ikke har haft tid til at prøve alle produkterne, gør vi vores yderste for at finde pålidelige oplysninger om produkterne online. Vi gennemfører omfattende research, hvor vi undersøger oplysninger om produktet, materialet, kigger på andre anmeldelser, og forsøger at finde de bedste produkter på en objektiv måde.

I nogle situationer modtager vi kommission fra butikken, der sælger produktet, hvis du handler via et af vores links. Vi har dog stor frihed i valget af hvilke produkter vi vil fremhæve. Vi anbefaler kun produkter, som vi selv har haft gode erfaringer med eller tror på.

Vi håber, at du finder oplysningerne på Sundeborn.dk hjælpsomme. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at give feedback, er du velkommen til at sende os en e-mail. Du kan finde vores e-mailadresse på vores kontaktside.

Om Sundeborn.dk

Vi, teamet bag denne hjemmeside, er en sammenslutning af familier med børn. Vores koncept er at dele de mest værdifulde råd fra de erfaringer, vi har opbygget gennem tiden. Forældrerollen kan være krævende, men samtidig utrolig givende. Vi håber, at vores råd kan vejlede dig og gøre hverdagen i familien mindst en smule mere enkel for dig.